Studimet e fundit kanë gjetur elementin që identifikohet si shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kanceroze, kujdes e konsumojmë çdo ditë

Fakti që sheqeri dhe dhjamosja janë të lidhura me një rrezik në rritje të kancerit po bëhet tashmë i njohur. Vazhdimi i të ngrënit më shumë se trupi juaj ka nevojë duhet të promovojë rezistencën e insulinës nga fakti i thjeshtë se qelizat tuaja janë të theksuara nga puna e vendosur mbi ta nga ushqyesit e tepërt. Nga ana tjetër, rezistenca e insulinës është në zemër të sëmundjes kronike, duke përfshirë edhe kancerin.

Këshilla:
Pa sheqer, kanceri nuk mund të lulëzojë
Ulni konsumin e fruktozës dhe ushqyesve të ulët me fibra
Përdorni erëza në vend të sheqerit për të shtuar aromë në ushqimin tuaj
Reduktimi i përmbajtjes së sheqerit dhe taksimi i sodës mund të zvogëlojë shumë yndyrnat
Shqyrtimi i kancerit nuk shpëton jetën
Parandalimi i kancerit fillon me mënyrën tuaj të jetesës

Burimi: Mercola
©gatuajshendetshem/a.c./

You may also like...

Leave a Reply