Home TE NDRYSHME Shqiptari ne Gjermani fiton Mercedesin te ri, vetëm me nje gotë qe...

Shqiptari ne Gjermani fiton Mercedesin te ri, vetëm me nje gotë qe ia jep plakës qe kishte nevoje

640
0

Gjermani eshte bere enderr per te gjithe shqiptaret.Dhe te gjithe duan te ikin atje.

Por nje djal nga shqiperia i eshte ndryshuar jeta pasi ishte ne spital nje grua gjermane i ka kerkuar nje nder qe ti jepte nje gote me uje.

Por djali zemer gjer eshte cuar dhe i ka dhenje gruas gjermane nje gote me uje.

Ne diten e fundit ai duke u larguar e moshuara e therret dhe e falenderon dhe i jep nje zarf ku ne shenje falenderimi i ka dhuruar nje makine.
Ndaj pas nje vepre te mire fshihet nje e mire me e madhe.

E mira do te kthehet me te mire dhe kjo eshte dicka madheshtore.