Home TE NDRYSHME Shqipëria në karantinë si në mars apo/ Pipero lë pa fjalë me...

Shqipëria në karantinë si në mars apo/ Pipero lë pa fjalë me deklaratën e tij te re

527
0

Pëllumb Pipero flet per mbylljen e dyte pasi gjendja e te infektuarve jane shtuar shume muajin e fundit.

Pipero u shpreh se ka kërkuar që të kufizohen kapacitetet në bare e lokale, të cilat me masat e reja do të mbyllen në orën 10 ndaj duhet te jemi te kujdesshem te pakten deri muajin tjeter.

Pipero tha se“Natyrisht që vendimin për mbylljen dhe unë e kam dëgjuar nga mediat. Të gjithë biem dakord që mbyllja nuk është zgjidhja por është e detyruar nga rritja e shifrave. Është një vendim i cili po merret në të gjitha vendet e botës. Unë kam kërkuar që të kufizohen kapacitetet e bareve dhe restoranteve, duke hequr tavolinat, Vendimi për masat e reja kufizuese i paraprin një mbylljeje totale. Në mendimin tim nuk do të ketë një karantinë të plotë të dytë”.

Ruani veten dhe familjet tuaj.