Shokon Brataj e thotë troç kesaj here: Ja kush e shkaktoi dëmin më të madh te koronavirusit në Shqipëri

0
625

Drejtori i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj ka thene rreth koronavirusit në vend, dëmin më të madh e kanë shkaktuar gjithologët të cilët nuk janë të asaj fushe dhe flasin cdo gje ndaj duhete te jeni te kujdesshem.

Ne ecim akoma me atë idenë që nuk ka virus por eshte krejt ndryshe. Është një ndarje e ndikuar nga shumë faktorë por që përkeqëson gjendjen dhe është shumë kritike. Duhet që të jenë vetëm profesionistët në këtë moment të thonë realitetin dhe jo të përcjellin mesazhe se mesazhet i përcjellin të gjithë. Por kush është realiteti është diçka tjetër ndaj kjo eshte paresore dhe kujdesi duhet te jete ne jeten tone.

Dëmin më të madh të shkaktuar nga gjithollogët që përcjellin një informacion jo të vërtetë që vjen si pasojë e një lumi informacionesh si pro dhe kundër realitetit.

Dhe njerëzit e kanë të vështirë që të dinë me detaje sepse nuk janë të gjithë përpara televizioneve. Kur më pyesin a ka luajtur rol politika në këtë situatë. Normal që shumë persona luajnë rol, një politikan, një sportist, një VIP, tha ai.

Ndaj jeni te kujdesshem se virusi eshte real dhe po shkakton probleme ne gjithe boten.Ruani distancimin social dhe ruani jeten tuaj dhe te familjes tuaj.