Shiko se sa kanë ndryshuar aktorët e serialit “Kloni” sa vite kane kaluar

0
445

“The Clone”, apo Kloni, është një telenovelë nga me te bukurat dhe me te ndjekura

Por ja sa kane ndryshuar aktoret 20 vjet më vonë.