Rama jep njofimin e bukur/ Këto jane familje e para qe marrin zarfin e mbushut me lekë për…

Kryeministri Rama bën me dije se gjatë vitit 2021 kanë lindur mbi 43 mijë fëmijë, të cilët kanë marrë çekun me lekë nga qeveria shqiptare.Keto jane dhe familjet e para qe do ta marrin kete cek.

“43.581 fëmijë të lindur gjatë vitit që sapo lamë pas, bashkë me mbarësinë dhe gëzimin, kanë sjellë për familjet e tyre edhe bonusin e bebes.

115,764 fëmijë të lindur nga Janari 2019 kanë përfituar nga mbështetja direkte e programit të mbrojtjes sociale për të porsalindurit. 40,000 lek për fëmijën e parë; 80,000 lek për fëmijën e dytë; 120,000 lek për fëmijën e tretë”, shkruan Rama.

Shpresojme qe viti 2022 te jete nje vit i mbare per te gjitha familjet Shqiptare.