Punoi një muaj në rrobaqepsi dhe s’merr pagën, pronarja i bën bllok: S’kam nerva

0
928

Ne shume prej problemeve qe hasim ne Shqiperi, njera prej tyre eshte edhe mosnjohja e punetoreve sipas te drejtave qe percaktohen me ligj.

Ne ketille rasti eshte edhe zonja ne fjale e cila ka punuar ne nje rrobaqepesi, ku e kane mbajtuar nje muaj prove dhe nuk i kane paguar leket e turnit qe bente.

Ajo ka denoncuar shefen e saj.

Mesazhi i qytetares për JOQ Albania:

Pershendetje kjo qe po ju dergoj eshte nje rrobaqepsi ne Durres ne Knete, Zonja qe ka kete rrobaqepsi ka edhe dyqan po ne Durres te stadiumi afer Extra market dhe Restaurant Grande, kam punuar 1 muaj dhe nuk me jep pagen si une ka plot qe vijn e kerkojn djersen e vet dhe perciellen me mashtrime dhe duke ju then qe do jua japim kur te mi dergoje firma Italiane. kam edhe disa nga bisedat. kjo qe fals eshte motra e vet pergjegjse e punes. sepse zonja me ka bllokuar. Une quhem vera marku zonja ne fjal quhet Mirela Karaj (Lola). nga data 25 e kam myll i thash mi jep ditet tha skam i thash sa do me te prit me tha deri me dt 16 i shkruj me dt 16 me tha skam nerva se jam lodh te shkruj vet kur te jet puna per te marr lekt dhe me bllokoj nuk esht se eshte ndonje shum e madhe.