Prek zemrat e gjithë shqiptarëve 33-vjeçarja shqiptare: Vëllai më ndau nga fëmijët, vjehrri qeshte kur ai më… Zoti më faltë po nuk dua ta…

0
584

Vilma 33 vjeç ka rrëfyer në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare” të gjitha vu ajtjet që ish-burri i saj i ka bërë të përjetojë për vite me radhë.

Kam parë me sytë e mi burrin duke më tradhtuar në dhomën tonë të gjumit”, jam dhunuar prej vitesh nga bashkëshorti, nuk flisja sepse… – FaxWeb

“Fëmijët do fillonin shkollën dhe iu lutëm që fëmijët të shkollohen në Korçë sepse do punoja akoma më fort vetëm që fëmijët të shkollohen në qytet. Morën një shtëpi dhe atje më shumë jetonte motra me bashkëshortin, vinin dhe të tjerët. Unë gjatë gjithë kohës punoja në fshat. Fëmijët atë vit i kisha tek motra dhe më thotë që nuk t’i mbaj më fëmijët. Në atë periudhë kohe u sëmur mami. Kishte një sëmundje të pashërueshem. Ajo kishte nevojë për shërbim, i ra trupi dhe po merresha unë me sëmundjen e mamit.

Aty lidhem shumë me dajën. Kemi qenë të lidhur, por në ato çaste u lidhëm edhe më shumë dhe unë i them dajës që mami do ikë nga kjo botë dhe unë nuk kam asnjë njeri tjetër që të më zgjasë dorën apo ku të qaj një hall. Aty i tregoj dajës të gjithë historinë dhe vuajtjet e mia.

Në seancën e dytë të gjy qit vjen vëllai nga jashtë dhe qëndron dy ditë tek motra, pa ardhur tek shtëpia jonë. Aty qëndroi me ish-burrin tim me vjehrrin e me motrën. Ai më tha do të të pr es në gjyq e do bësh atë që do të të them unë. Ai ka bërë gjëra që një motën nuk mund t’ja falë kurrë vëllait të vetë. Vëllai filloi të më gju ante aq shumë pas sea ncës sa gjysma e fytyrës mu n xi menjëherë. Vjehrri qeshte, kjo ishte më e keqja sepse ai buzëqeshte kur unë dhu
nohesha. Zoti te me fal po per mua ai nuk ekziston me.