Pëllumb Pipero flet per rritjen e infektimeve keto dite: Ky është lajm shumë i mire

0
464

Pëllumb Pipero nje nje interviste ka folur per sa i përket përdorimit të ilaçit të deksametazonit. Ai jep lajmin e mirë duke thënë se ka qenë pjesë e skemës së trajtimit që në rastet e para me Koronavirus në vendin tonë.

Eshtë një konstatim i rëndësishëm, por ne i kemi përdorur që në ditët e para të prezencës së rasteve me koronavirus në vendin tonë.

Unë e kam përmendur disa herë që anti viral, anti biotic, kortizonit, oksigjen në terapi, kjo është skema e mjekimit që është përdorur në vendin tonë dhe vende të tjera gjithashtu.

Por studimi është i rëndësishëm. Lajmi i mirë është që po luf.tohet fort për ta kufizuar dhe minimizuar dëmin, tha mjeku Pipero.

Shpresojme qe te behet me mire gjendja e te infektuarve ne ditet ne vazhdim.