Home SHENDETI Pasi mjekët i dhanë 48 orë jete, ky ishte vaji që shëroi...

Pasi mjekët i dhanë 48 orë jete, ky ishte vaji që shëroi këtë djalë 3 vjeçar!

126
0

Pasi e diagnostikuan atë me leuçemi, mjekët parashikuan që djaloshi Landon Riddle te kishte vetëm një mundësi 8-10% të jetes, jo më shumë se një ose dy ditë.

Nëna e tij, Sierra Riddle, kujton:

“Te gjithë gjoksin e tij e kishte plot me tumore leucemie, nuk mund të merrte dot frymë. Ata i bene kimioterapite, por na thane se ndoshta nuk do ti bënte gje “.

Landon u trajtua me kimio për dy muaj, dhe ai u bë më keq, u ndje i sëmurë dhe humbi oreksin e tij. Mjekët humbën çdo shpresë që gjendja e tij mund të përmirësohej.

Megjithatë, një ditë, gjyshja e Landon sugjeroi ti provonin vajin e kanabisit.

Kjo i detyroi ata të lëvizin në shtetin e Utah Kolorado, në mënyrë që të mund të provonin ligjërisht këtë trajtim.

Pas pak ditësh, djali filloi të villte më pak dhe filloi të hante.

Nëna e tij më vonë shkroi në blogun e saj:

“Zemrat tona u mbushën me gëzim që kanabisi solli buzëqeshjen në fytyrën e Landonit. Landoni filloi të bëhej më mirë. Na dukej një mrekulli kjo qe kishte ndodhur! Ai filloi të hante përsëri! ”

Aktualisht, Landon është duke u sheruar.
/©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/