Pas natës së djeshme vjen lajmi i keq për Luizin ditën e sotme

0
123

Nje lajm i keq vjen per Luizin diten e sotme pasi Instagrami i tij eshte mbyllur pasi ai u gezua shume kur mesoj se ai ishte mbi 500 mije ndjekes.

Pas problemeve qe u pat per autorsin e instagramit te tij dhe nderrimit te emrin nga Luiz Ejlli ne Ina Ejlli instagrami i tij u mbyll.

Nuk dihet se kjo adres eshte mbyllur dhe cpo kurdiset pas saj por ne ditet ne vazhdim pritet te zbulohet e verteta.