Partia Demokratike “gol” në minutë të fundit me 36 vota më shumë merr

0
476

Përfundon procesi i votimit edhe në Klos.

Sipas rezultateve të publikuara fituese ka rezultuar Partia Demokratike me 36 vota më shumë se Partia Socialiste.

PD ka arritur të mbledhë 2738 vota, PS 3702 vota dhe LSI me vetëm 171 vota.

Rezultatet:

PD: 3738 vota

PS: 3702 vota

LSI: 171 vota