Home TE NDRYSHME Nisin reshjet e para te borës ja qyteti i pare qe iu...

Nisin reshjet e para te borës ja qyteti i pare qe iu zbardhen malet

88
0

Me uljen e temperaturave pritet dhe renia e debores në juglindje të vendit, më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Si gjithmon pas uljes se temperaturave mbushet me debore.

Reshjet janë me intesitet të ulët, ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1.200 m.

Sipas autoriteteve rrugor lokale, reshjet e pakëta do të përfshijë fshatrat turistikë Dardhë, Voskopojë dhë Qafë Qarrin, ndërsa kontraktorët janë në gatishmëri për çdo situatë