Ngrënia e thonjve e vrau këtë burrë. Do të vazhdoni t’i hani pasi të lexoni këtë?

Të gjithë mendojmë se ngrënia e thonjve është një shenjë e nervozizmit. Megjithatë, kjo mund të jetë një shkak i shumë problemeve dhe nganjëherë mund të ketë një fund të tmerrshëm, siç është vdekja. Nëse ju, ose dikush që njihni, ka këtë zakon, është më mirë të hiqni dorë para se të jetë shumë vonë.

Xhon Gardener, një 40 vjeçar, nuk mundi të ndalonte ngrënien e thonjve, edhe pasi mjeku i tij e ndaloi ta bënte këtë. Ky zakon i keq i shkaktoi atij një infeksion të dhimbshëm dhe më pas atak në zemër. Ngrënia e thonjve është me të vërtetë e rrezikshme.
Mjekët thanë se ai kishte kafshuar thonjtë e tij derisa ata filluan të gjakoseshin. Për shkak të kësaj, gishtat e tij u shkatërruan dhe u bënë të pandjeshëm ndaj dhimbjes. Shkaku për këtë ishin ankthi dhe depresioni.

Dr. Vernon tha se gjendja e tij ishte shumë e keqe dhe shoqërohej me gjakderdhje. Gjakderdhja fillestare u përkeqësua dhe njëra nga këto plagë mori një infeksion septik. Edhe antibiotikët nuk mund ta ndihmonin dhe ta trajtonin gjendjen.
Vetëm disa ditë pas ditëlindjes së 40-të, Xhoni pësoi në atak në zemër nga infeksioni i shkaktuar në thonj.shije.al

You may also like...

Leave a Reply