Home TE NDRYSHME Ndyshimi është si nata me ditën! Nuk kanë thënë kot leku hedh...

Ndyshimi është si nata me ditën! Nuk kanë thënë kot leku hedh ujin përpjetë, shikoni si është bërë Kryemadhi pas….

222
0

Disa herë kohët e fundit Monika Kryemadhi i ka rrefuzuar zërat se ajo ka bërë ndërhyrje plastike përpos rregullimit të dhëmbëve dhe flokëve që i janë zbardhur.

Ky është ndryshimi drastik nga operacionet plastike i Monika Kryemadhit

“I shëmtuari s’ka çfarë humbet. Unë kam qenë e shëmtuar gjithë jetën time. Rregullimet e vetme që kam bërë janë dhëmbët dhe flokët, sepse po ta shohësh më janë zbardhur flokët”, u shpreh atehere Kryemadhi.

Madje në atë emision kur në ekran u shfaq fotoja e saj bashkë me të ëmën, Kryemadhi pohoi se ngjashmëria e saj me të është kaq e madhe, sa për të kuptuar se nuk i është nënshtruar asnjë ope racioni.

Por në fakt vështrimi në vite i forove të nënkryetares së LSI-së tregon të kundërtën. Me kalimin e viteve ajo jo vetëm ka ndryshuar por ndryshe nga shumëkush ka qenë në një përmirësim të vazhdueshëm. Ndoshta për tu afruar më shumë me pamjen e së ëmës. Shikojini foto dhe gjykoni vetë.