Home SHENDETI Motra ime nuk mund t’i falë prindërit tanë, ajo do që ata...

Motra ime nuk mund t’i falë prindërit tanë, ajo do që ata të paguajnë atë që na bënë kur ishim të vegjël…

103
0

Ajo dëshiron që ata t’i japin asaj një tjetër shume prej £ 10,000 pas £ 20,000 që ajo u mori vitin e kaluar. Ajo argumenton se na kanë borxh.

Që të dy punonin me orar të plotë gjatë tërë fëmijërisë sonë. Per ne kujdeseshin komshinjte ,dadot njerez te huaj,dhe jo vete ata.

Ajo kembengul që ne kemi qenë të lënë pas dore dhe të braktisur pothuajse sepse ata ishin të dy kaq egoiste dhe te fokusuar ne karrieren e tyre.

Si pasojë e punës së tyre, tani ata janë të ngarkuar dhe beson se është koha e shpagimit.

“Ajo është e fyer dhe e zemeruar”

Ajo po me ben presion për t’u bashkuar me të per ti kerkuar dhe une para.

Me ka zene ngushte,ndjehem shume e stresuar ne pjesen me te madhe te kohes.Ndonjehere pajtohem me të se ata nuk kanë qenë gjithmonë prindërit më të mirë në botë per ne.

Ndërkohë që hynë në biznes, ne kishim vetëm njëra-tjetren.

Ata nuk na ndiqnin apo te luanin me ne si prinderit e tjere, sepse nuk ishin të interesuar.

Dallimi midis motrës dhe meje është se unë mund te fal dhe te harroj, por ajo me të vërtetë nuk mundet.

Sot prindërit tanë janë të moshuar. Unë nuk kam të bëj shume me ta,por motra ime kerkon shume prej tyre.

Nëna me tha se ajo ndihet e frikësuar dhe e kërcënuar nga motra ime.

Prindërit e mi vertet me zhgenjyen, por unë kam tashme paratë e mia dhe nuk kam nevoje per dhuratat e tyre,nderkohe qe motra ime nuk dorezohet.

/©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/