Mjeku i mirenjohur Ilir Alimehmeti jep lajmin e mirë për të gjithë ne: Koronavirusi ka vazhduar…

0
586

Epidemiologu shume i mirenjohur Ilir Alimehmehti se fundmi ka bere publik nje studom te kryer nga University College London, sipasa te cilit zbulohet se origjina kohore e Covid 19 ka nisur qe prej datës 8 Tetor 2019 dhe 11 Dhjetor 2019.

Ndaj sipas epidemiologut klinik ky studim është i një rëndësie të vëcantë sepse zbulon qartë që Kina gënjyer dhe tregoi kurba të shtrembëruara të epid. emisë qe preken boten mbare.

Nderkaq ai shton se mbi gënj eshtrat kineze u bazuan edhe 4 supermodelet e projeksioneve, më i famshmi Ferguson, të cilat detyruan të gjithë shtetet të zbatonin karantinen dhe mbylljen e cdo gjeje.

Gjithashtu ai shtoi se në 198 zona të ndryshme gjeografike të botës, koronavirusi po zbutet duke u përshtatur me njerëzit, ndaj edhe kete fakt ta marrin ne konsiderate nga te gjithe ne