Mjekja njohur bën thirrjen e fortë dhe drithë ruese: Bëni këtë gjë kundër koronavirusit, ose familjarët tuaj do te…

0
641

Muaji korrik ishte muaji ku ka me shume te infektuar me koronavirus dhe kjo ka qene situata me e vehstire.

Pulmologia e njohur Rukie Mehmeti jep një mesazh për te gjithe ata du han pires

Drejtoreshë e Klinikës së Pulmulogjisë, u ka bërë apel të gjithë qytetarëve që të kenë kujdes dhe mos të jetë shkaktarë të bartjes së virusit COVID-19, nëpër shtëpitë e tyre dhe te ruajn veten e tyre dhe familjet e tyre.

Ajo ka konfirmuar se ekipet mjekësore janë në gjendje të rëndë nga puna e madhe që është bërë tash e disa muaj.“Mendoni o njerëz, që ju jau keni çu virusin në shtëpi. Deri kur kështu ma.

Na nuk jau kemi pru virusin nëpër shpija, por ju vetë. Ruanu bre. Ne e kemi zgjedh këtë profesion, si ushtari që e ka zgjedh pushkën me luftu edhe na e kemi zgjedh këtë profesion. Ruanu bre. Sot kemi mjeke këtu që janë të stërlodhura nga puna”, thotë ndër të tjera ajo.

Ndaj beni kujdes dhe tregohuni vigjilent.