Mesohen cmimi i larte i tamponit për koronavirus në spitalet private ne Tirane

0
386

Spitali Amerikan dhe spitali Hygeia njofton se nga dita e hëne pritet që të fillojnë me marrjen e analizës së gja kut që do të përdoret për testet serologjike që tregojnë nëse jeni prekur apo e keni kaluar Covid 19 me një çmim prej 4 mijë lekësh dhe ky sherbim fillon nga dita e hene ndaj kushdo mund ta bej dhe te kuptoj veten e tij a ka koronavirus apo jo.

Pas pak ditësh do të nisë edhe analiza molekulare, ose ajo që njihet si marrja e tamponit. Ka pasur shumë hamendje rreth çmimit të kësaj analize në laboratorët private.

Spitali Amerikan dhe ai Hygeia kanë përcaktuar tashmë çmimin fiks të kësaj analize.

Cmimi i tamponit do të jetë 95 euro në të gjithë rrjetin e Spitalit Amerikan.

I njëjti çmim do të jetë edhe në spitalin Hygeia.

Por mos harroni te ruani distancimin social dhe te jeni te kujdesshem.