Masat e Reja/ Merret vendimi i fundit, ndryshon ora po licore, nga dita e nesërme jo më në…

0
865

Një vendim i befasishëm është ai që u mor pak më parë nga qeveria e Maqedonisë së Veriut.

Në mbledhjen e sotme, u vendos që ora poMasat e Reja/ Merret vendimi i fundit, ndryshon ora po licore, nga dita e nesërme jo më në…licore të jetë nga 00:00 deri në 04:00, propozim ky i Shtabit të Krizës.

U vendos që objektet gastronomike të punojnë deri në ora 23:30 minuta, të rikthehen organizimit e ngjarjeve kulturore, por me kufizime për pjesëmarrje.

Këto vendime të Qeverisë do hyjnë në fuqi prej ditës së nesërme 12.05.2021

Shpresojme qe kjo gje te behet dhe ne vendin tone ne shqiperi diten ne vazhdim