Home TE NDRYSHME Lexoni dhe qeshni! Këta janë fshatrat me emrat më të “pi sët”...

Lexoni dhe qeshni! Këta janë fshatrat me emrat më të “pi sët” në Kosovë dhe Shqipëri

1308
0

Keshtu ka emra dhe ne Kosove emra te cuditshem kjo eshte tradite e vjeter e emrave te fshatrave.

Me poshte keni nje liste te emrave te emrave te fshatrave.

Vithkuqi – Korça

Kurveleshi – Tepelenë

Gjylekar – Viti

Muqibab – Gjilan

Kuqan – Elbasan

Qinam – Erseke

Symize – Tepelenë

Mize – Lushnje

Bubullime – Lushnje

Llukar – Prishtinë

Leshnje – Skrapar

Kakardhiq – Lezhë

Kaqibeg – Podujevë

Skorobisht – Prizren

Neperbisht – Suharekë

Makresh – Novoberd

Qyqylagë – Lipjan

Ngucat – Malisheve

Bithuq – Diber

Muqiverrc – Kamenic