“Lajmi më i mire që kam dëgjuar këto ditë”, Pipero: Shumë shpejt do te mund të kemi..

0
749

Mjeku i dashur per te gjithe dha nje lajm te mire rreth problemit te koronavirusit.

Ai shprehet se:“Nëse nuk do të kemi një vaksinë shumë shpejt mund të kemi në dispozicion një imunoglobulinë e cila do të na ndihmojë për të sheruar rastet e rënda”, tha ai duke iu referuar studimit më të fundit të Universitetit të Utrechtit në Holandë.

Ai shprehet se “informacioni i ardhur nga Universiteti në Utrechtit për identifikimin definivisht të antitrupave humane anti covid është lajmi më i madh që kam dëgjuar unë gjatë këtyre ditëve”.

“Kjo dëshmon që organizimi jo vetëm që prodhon antitrupa, por këto antitrupa janë efektive dhe e neutralizojnë virusin. Çka dëshmon që ne shumë shpejt edhe nëse nuk do kemi një vaksinë shumë shpejt mund të kemi në dispozicion një imunoglobulinë, e cila do të na ndihmojë të mos kemi raste të rënda apo të ndihmojmë rastet e rënda për ti mjekuar.

Shpresojme qe te behet me mire dhe dite te mira te vijne per ne dhe te gjithe.