Lajm i mire/Nga kjo date BE mund te hap kufirin me te gjithe vendet e ballkanit drejt evropes

0
1996

Tashme vendet e ballakanit jane te izoluara prej disa muajsh dhe levizja e tyre drejt vendeve te BE eshte e ndaluar dhe kjo ka bere qe te mos udhetojne drejte evropes.

Ndersa vendet e BE mund te udhetojne me njera tjetren dhe pse koronavirusi eshte prezent dhe te infektuarit shtohen cdo dite.Vetem ata qe kane pashaporta evropiane mund te udhetojne te lire.

Ky izolim eshte vetem per vendet e ballakanit.Por shpresojem qe dhe ketij izolimi ti vije fundi pasi po flitet qe kufijte duhet te hapen ne 1 tetor dhe per vendet e ballkanit.

Tashme pritet te merret nje vendim dhe eshte duke u konsultuar kjo teze per hapjen e kufirit ne 1 tetor por deri atehere shpresojme qe te behet dicka e mire dhe ne te fillojme te udhetojme perseri drejt vendeve te BE.

Lini komentin tuaj per kete vendim.Si mendoni a duhen hapur?