LAJM I FUNDIT/ PD merr “timonin” në dorë, çfarë do të ndodhë më 16 Maj

0
486

Partia Demokratike njofton se ditën e diel më 16 maj ora 17:00 do të zhvillojë mbledhjen e Kryesisë së partisë.

Mesazhi

Ditën e dielë, datë 16 Maj 2021, ora 17:00, do të zhvillohet mbledhje e Kryesisë së Partisë, me rend ditë: “Diskutime dhe vendimmarrje sipas Statutit për proceset politike pas situatës së krijuar me masakrën elektorale të zgjedhjeve të 25 Prillit”.

Më pas, në orën 19:00, me të njëjtin rend dite, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Kombëtar.

Mbledhjet do të zhvillohet në selinë e Partisë, në sallën e Grupit Parlamentar, Kati i II. Ju lutem merrni masat për pjesëmarrjen tuaj! Me respekt, Sektetari i Përgjithshëm Gazment Bardhi