Home NDRYSHE Ky çift adopton një vajzë kineze. Pastaj, ata takohen me një fëmijë...

Ky çift adopton një vajzë kineze. Pastaj, ata takohen me një fëmijë tjetër në lagje dhe ndodh e papitura mes dy vajzave, Ja çfarë zbulojnë prindërit!

161
0

Megjithëse rastësitë janë jashtëzakonisht të mundshme në jetën tonë të përditshme dhe janë të pashmangshme nga pikëpamja statistikore, ka ngjarje të caktuara qe konsiderohen rastësi dhe shumë besojnë se këto zinxhirë ngjarjesh të pafavorshme do të jenë rezultat i fatit . Nëse jeni një person i cili nuk beson në fat, mund te ndryshoni mendim pas leximit të kësaj historie.

Është e natyrshme për çdo prind që dëshiron të adoptojë një fëmijë për të kaluar nëpër një numër të caktuar procedurash para se të konsiderohen të kualifikuar për t’u kujdesur për një fëmijë. Disa çifte që zgjedhin të adoptojnë një fëmijë nga jashtë vendit mund ose nuk mund ta njohin identitetin e fëmijës së tyre të ardhshëm përpara se të vendosin.

Në Shtetet e Bashkuara, shumica e çifteve që janë të kualifikuar për të adoptuar fëmijë, zgjedhin t’i miratojnë ato nga vende të ndryshme nga ato të tyre. Shumë prej tyre zgjedhin të kujdesen për fëmijët nga Kina, ku vendi është i njohur për të strehuar një numër të madh fëmijësh më pak fatlumë.

Çifti nga Weldon Spring donte të adoptonte një fëmijë nga Kina.

Staci dhe James Maneage kishin vendosur të adoptonin një fëmijë jetim nga Kina pas tre djemve biologjikë së bashku.Emri i saj ishte Elliana.
Maneage kishte tashmë tre djem dhe donte të adoptonte një vajzë.

Elliana i cila ishte 10 vjeç në atë kohë, u diagnostikua me një gjendje shëndetësore që lidhet me çrregullimet e trurit. Për shkak të këtij fakti, shumë familje kanë hequr dorë nga miratimi i fëmijës dhe kjo bëri që Staci dhe James të dëshironin ta ndihmonin edhe më shumë, prandaj ata vendosën ta adoptonin.

Kur ata njohen gjendjen e Elliana, donin që ajo të ishte pjesë e familjes së tyre.
Nuk kaloi shume kohe perpara se Elliana te mirepritej në familjen Maneage pasi ajo u miratua menjëherë dhe u soll në Weldon Springs, Missouri. Staci dhe James nuk e dinin se kishte një familje tjetër aty pranë që kishte vendosur të adoptonte një fëmijë nga Kina. Emri i fëmijës tjetër ishte Kinley.

Ajo që është me interesante rreth 7-vjeçares Kinley ishte se ajo kishte të njëjtin çrregullim të trurit si Elliana.

Të dy familjet jetojnë pranë njëri-tjetrit në të njëjtën lagje dhe shpesh shkojnë në të njëjtën park. Pas shkembimit me njëra-tjetrin disa herë, Elliana dhe Kinley u bënë shoqe. Edhe pse të dyja u adoptuan nga vende krejtësisht të ndryshme në Kinë, të dyja kanë shumë gjëra të përbashkëta, duke përfshirë tiparet e tyre të fytyrës.

Ata u bënë jashtëzakonisht të afërta pothuajse sikur të ishin motra.

Për më tepër, Elliana dhe Kinley kishin zhvilluar një lidhje aq të ngushtë,sa kjo kishte ngritur kuriozitetet e të dy grupeve të prindërve.

Familjet ranë dakord të merrnin një mostër të ADN-së së vajzave të tyre dhe ta dërgonin për testim. Ata nuk po prisnin shumë, sepse probabiliteti qe dy vajzat te ishin motra biologjike ishte pothuajse i pamundur, teksa vijnë nga pjesë të ndryshme të një vendi me mbi një miliard njerëz.

Rezultatet konfirmuan se këto dy vajza ishin motra. Ata kishin 99.9% ngjashmëri në ADN-në e tyre.

Ata mbeten pa fjale kur rezultatet treguan se dy vajzat ishin motra biologjike.

Dukej sikur fati kishte gjetur një mënyrë për të ribashkuar këto dy motra të humbura në një vend krejt tjetër.

/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/