Home NDRYSHE Kur i refuzohet karta në dyqan, ky burrë kthehet aty 15 minuta...

Kur i refuzohet karta në dyqan, ky burrë kthehet aty 15 minuta më vonë me një polic, Ja çfarë pyetjeje i bën ai stafit!

142
0

Çfarë do të bënit nëse do të ishit në pazar por karta juaj nuk do të pranohej kur të përpiqeshit të paguanit? Shumica prej nesh ndoshta do të largohen nga dyqani me duar të zbrazëta dhe në siklet. Por një burre te cilit i ndodhi ky problem,doli dhe u kthye me një oficer policie, duke i befasuar punonjësit e dyqanit.

Alicia Danielle, shitese në një dyqan , kohët e fundit kishte një klient që dëshironte të blinte një palë këpucë, por karta e tij vazhdonte të refuzohej. Danielle mund të shihte që burri kishte nevojë për këpucë, pasi ato që ai kishte në këmbë ishin teper te konsumuara.

Megjithëse karta nuk u pranua, njeriu refuzoi të heqë dorë dhe u kthye në dyqan 15 minuta më vonë.

Danielle përshkroi atë që ndodhi më pas në faqen e saj në Facebook.

Burri u kthye me një oficer policie, dhe Danielle kujton reagimin e saj, si dhe atë të kolegut të saj.

Punonjësi i Danielle dhe oficeri vendosën të ndihmonin për të blerë këpucët për njeriun duke ndarë koston. Ajo theksoi se bashkëpunëtori i saj dhe veprimet e oficerit ishin “një akt i mirëfilltë mirësie”.

Duke vlerësuar veprimin e mirë të oficerit, ajo e dinte se ajo duhej ta ndante këtë histori me botën.

Ajo shkroi: “Unë po e ndaj këtë, sepse ekziston urrejtja e vazhdueshme, mosbesimi dhe ndarja në botën që jetojmë sot …”

“Ne ende kemi aq larg për të shkuar, por unë ju premtoj se akte të vogla të mirësisë si kjo janë ato që do të rindërtojnë besimin në komunitetet tona”.

Llogaria prekëse tërhoqi shumë vëmendje, me shumë përdorues të Facebook që e lavdëronin policin për veprën e mirësisë së tij.

Mirëdashja ndihmon botën të ece!

/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/