Home SHENDETI Kundër problemeve me gastritin, lëngjet natyrale që ju vijnë në ndihmë

Kundër problemeve me gastritin, lëngjet natyrale që ju vijnë në ndihmë

41
0

Gastriti është një sëmundje që prek mukozën e stomakut dhe shkakton dhimbje të forta, të vjella dhe mungesë oreksi. Konsumimi i shumë ilaçeve, mund t’ju lehtësojë dhimbjet, por stomaku është një organ delikat dhe mund t’ju shkaktojë dëme të tjera të rënda.

Prandaj, bëni mirë që ta trajtoni këtë problem shëndetësor, duke treguar shumë kujdes me ushqimet dhe pijet që konsumoni.

Ja disa nga lëngjet natyrale që trajtojnë gastritin.

Lëng me majdanoz dhe karotë
Grijini këto dy përbërës, hidhini në ujë dhe pini lëngun e tyre.

Mollë dhe avokado
Pritini frutat në feta, shtrydhini dhe pini lëngun e tyre.

Banane dhe dardhë
Veproni njësoj si në rastin e mollëve dhe avokadove.

Kombinimi i këtyre përbërësve me njëri-tjetrin do t’ju lehtësojnë dhimbjet dhe nuk ju shkaktojnë asnjë efekt anësor /tesheshi.com