Home TE NDRYSHME Kontrolloni mirë portofolin/ Po të keni një kartmonedhë 5 euroshe si kjo...

Kontrolloni mirë portofolin/ Po të keni një kartmonedhë 5 euroshe si kjo jeni milionerë

926
0

Ju mund te jeni milioner nese e keni kete seri kartmonedhe pershkak se koleksionistet mund ta blejne ate me shuma te medha parash.

Nëse keni fat, do të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë.

Duhet të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.

Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999).

Nëse keni vërejtur aks identalisht një shënim të tillë me ju, sigurohuni që ai të mbetet në gjendje të përsosur dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para, shkruajnë mediat kroate.