Home SHENDETI Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb për shkak të zemërimit,...

Kanceri vret kur lodheni nga jeta, stomaku dhemb për shkak të zemërimit, diabeti…

139
0

Sëmundjet shpesh janë konflikt ndërmjet personalitetit dhe shpirtit, prandaj ekziston një listë e madhe e problemeve shëndetësore, të cilat janë të lidhura me gjendjen shpirtërore të personit.

Spiritualistët konstatojnë që kur shpirti nuk është në harmoni dhe kur vuan, atëherë i gjithë trupi vuan.

Për të përmirësuar gjendjen tuaj shëndetësore dhe për të larguar disa probleme shëndetësore, shëroni shpirtin tuaj.

Trembëdhjetë sëmundje të cilat spiritualistët i lidhin me gjendjen psikike të pacientit:

Ftohja shfaqet kur personi nuk mund të qajë.
Dhembja e fytit shfaqet kur personi nuk mund të shfaqë pikëllimin.
Stomaku dhemb kur zemërimi nuk arrin të nxirret jashtë.
Diabeti shfaqet kur personin e mundon vetmia.
Njerëzit shtojnë peshë kur i mundon pakënaqësia.
Dhembja e kokës ju mundon kur rriten dyshimet.
Zemra “dobësohet” kur kuptimi për jetën përfundon.
Shtrëngimi në gjoks shfaqet kur ju robëron krenaria.
Shtypja e gjakut “ngrihet” kur ju robëron frika.
Neurozat “paralizojnë” kur fëmija egërsohet.
Ethet shfaqen kur trupi eksploron kufijtë e imunitetit.
Gjunjët “dhembin” kur krenaria juaj nuk përkulet.
Kanceri “vret” kur personi “lodhet” nga jeta.

o.j/dita