Ka datëlindjen Fatos Nano sot, Nuk keni per ta besuar sa vjeç mbush lideri historik i PS-së/ E uroi dhe Rama: Flasim si shofera e kuptojmë!

0
515

Sot ka ditelindjen lideri historik i partise socialiste.

Ai ka lindur ne 1952 dhe deri me sot 14 vjet resht, Edi Rama, ai qe i zuri vendin as qe eshte kujtuar per ta uruar.

Mirepo kesaj here ai i eshte rikthyer historise se Nanos ne PS. Mesa duket edhe nga ambicia per zgjedhjet e reja dhe deshires per mandatin e ri, Rama ka shprehur deshiren qe te shkruajne te dy nje liber te perbashket historik per PS-ne.

Dhe në fund fare dërgon edhe një sinjal elektoral, pra një ofertë dhe Pazar për zgjedhjet e vitit që vjen:

“E kuptojmë njëri-tjetrin në ajër, sepse prej kohësh tanimë flasim si shoferi i turnit të parë me shoferin e turnit të dytë, për të njëjtën makinë”.