Ja disa arsye përse nuk duhet të jetoni me vjehërrit.Si mendoni ju?

0
1007

Sot po shtohen çiftet që nuk jetojnë me vjehërrit në një shtëpi por kjo varet nga kushtet e ciftit. Dikur kjo gjë ishte diçka normale sepse njerezit ishin me te thjeshte me njerezor, por kohët kanë ndryshuar dhe varet sipas mundësive. Por sot njerezit sot nuk jane me si me pare ka 100 faktore qe sot nuk eshte me e lehte.

Nje nga arsyet eshte humbja e privatësis dhe kjo eshte e vertete.

Nëse jetoni me ta në një shtëpi nuk keni më privatësi si çift.Duhet nje shtepi me e madhe qe te kete me shume hapsira.

Nuk i bëni mirë gjërat tuaja sipas qefit tuaj

Duke pasur vjehërrit në shtëpi, disa nga punët e shtëpisë nuk i bëni ashtu si ju dëshironi ju ne format e juaja moderne por do i beni ne formen klasike. Edhe pse ju vijnë në ndihmë për shumë gjëra, do ktheheni në dembelë duke pritur çdo gjë nga ata. Si çift duhet t’i dilni vet për zot jetesës suaj së bashku.Por megjithate duhet ti degjoni prinderit.

Nuk keni lirinë tuaj për të vendosur jeten tuaj

Duke jetuar me ta, nuk mund të merrni vendimet tuaja por megjithate ne cdo familje ka forma te ndryshme cdo familje ka formen e saj te komunikimit dhe jetes se tyre.