Home TE NDRYSHME Instituti Amerikan ben parashikimin e fort për vendin tone, ja cfare...

Instituti Amerikan ben parashikimin e fort për vendin tone, ja cfare pritet te ndodhe deri ne fund te dimrit

1619
0

Shqipëri ka putur një rritje te rasteve te reja të infeksioneve si dhe jeteve te humbura nga COVID-19 dhe kjo nuk eshte nje gje e mire duhet me shume kujdes.

Nga një raport të publikuar “Health Data”, parashikohet se vendi yne do të vijojë të përjetojë humbje jete nga virusi ndaj tregohuni vigjilent sepse ky eshte virus qe nuk mund te luash me te.

Sipas projeksionit të institutit amerikan, deri në 1 shkurt të vitit të ardhshëm (2021), shteti shqiptar mund të regjistrojë deri 1989 jete te humbura.

Instituti për Matjet dhe Vlerësimin e Shëndetit (IHME) është një qendër e pavarur globale e kërkimit shëndetësor në Universitetin e Uashingtonit.

Tregohuni vigjilent dhe ruani distancimin social.