I dashuri i saj shiti shtëpinë per ti ble unazën me diamant, asaj i ndodh e papritura pasi e vë në gisht

0
341

Keni dëgjuar histori të tilla të ngjashme? Ju e dini se ka vajza që nuk ndalen në kërkesat e tyre ndaj partnerëve për një jetë luksi, ashtu sikurse ka edhe djem që nuk pyesin për asgjë dhe kënaqin të dashurat.

Por një djalë i dashuruar marrëzisht ka pranuar që të shesë banesën e tij, për t’i blerë të fejuarës unazën e përsosur të martesës.

Vajza anonime nga SHBA, e ka postuar unazën në Facebook, por është turpëruar nga komentuesit, të cilët i kanë thënë se ajo duket si bizhuteri kostumesh.

Unaza me diamant të purpurt dhe formën e lules e ka bërë vajzën shumë të lumtur, por kjo nuk i ka zgjatur shumë për shkak të komenteve negative. Disa kanë thënë se është e shëmtuar dhe disa të tjerë e kanë konsideruar çmenduri faktin e shitjes së banesës për të blerë unazën.