Historia më prekëse e gruas që lindi foshnjen e mrekullisë dhe që mjekët mendonin se ishte kancer – Ja çfarë i kishte ndoshur asaj

Tess Morten, 47 vjeç, kishte hequr dorë nga shpresa që ndonjëherë të kishte një fëmijë pas tre cikleve të dështuara të farëzimit invitro.

Një ditë ajo shkoi për një skanim në stomakun e saj të fryrë, të sëmurë dhe të lodhur. Por në vend të zbulimit të kancerit ovarian, skanimi tregoi se ajo ishte duke pritur një fëmijë.

Tess lindi fëmijën Molly, me peshë 3.5 kg, tetë muaj më parë.

Ajo ishte martuar me Neil, 52 vjeç, tha: “Ne u hodhëm përpjetë nga gëzimi, dhe pastaj kaluam të gjithë shqetësimin e testeve të frikshme.

Por për fat të mirë gjithçka shkoi mirë”. Tess lindi një vajzë dhe e quajti Molly, që do të thotë mrekulli.

Burimi: dailyrecord
©gatuajshendetshem/a.c./

You may also like...

Leave a Reply