Home TE NDRYSHME Hapet se shpejti Kapshtica behuni gati. Video

Hapet se shpejti Kapshtica behuni gati. Video

207
0

“Pika kufitater e Kapshtices do te hapet se shpejti”, ka konfirmuar presidenti i entit kombetar te shendetit publik Panajotis Arkumaneas.

Sipas tij do te nevojiten disa dite pasi do te kordinohet puna midis dikastereve qe kane kompetenca mbi kete pike te kalimit te kufirit.

Kreu i Shendetit publik grek ka shtuar se ne kapshtce do te instalohet nje ekip qe do te lehtesoje kryerjen e testeve te Coviv. Arkumaneas i beri keto deklarata pas mbledhjes ne zyren e guvernatorit te periferise se Maqedonise se Veriut ne Kozani.

Mbledhja u fokusua ne rihapjen e pikes kufitare te Kapshtices pasi kalimi i punonjesve sezonal nga Shqiperia ne Greqi ka rendesi vendimtare per prodhimet e stines si fasulja, duhani, pjeshke, qershi dhe molle.