Gjyshja e dëshpëruar kapet mat duke vjedhur vezë, por policët papritur bëjnë diçka të mahnitshme

Helen Johnson kishte vjedhur në mënyrë të dëshpëruar vezë edhe policia ishte në rrugë. Ajo kurrë nuk kishte pritur që ato vezë do të ndihmonin të mbushnin barkun e familjes së saj për më shumë se disa orë, por i doli një surprizë. Pesë fëmijët e saj nuk kishin ngrënë për tri ditë.

Kur Helen hyri në dyqan, ajo mendoi se 1,25 dollarë do të mjaftonin për të blerë një bikerinë vezësh. Por kur gjyshja e kuptoi se ato nuk i dilnin do mbesnin pa ushqim dy vajzat e saj, dy nipër e mbesa, të gjithë që jetonin në apartamentin e saj, ajo u përpoq të vjedhë disa vezë. Arkëtari kapi Helenën menjëherë para se të dilte nga dyqani dhe i thirri policët tek gjyshja po dilte jashtë.

Kur polici iu afrua, ajo i shpjegoi oficerit se çfarë kishte ndodhur. Kur oficeri i policisë i tha të prishte jashtë ndërsa ai shkoi në dyqan, ajo priste më të keqen. Por kur ai u kthye, ai nuk mbante prangat por i kishte blerë gruas vezët që kishte provuar të vidhte. Ai i dorëzoi Helenës vezët, i dha një përqafim dhe vazhdoi rrugën. “Kjo është gjëja më e mirë që më ka ndodhur ndonjëherë,” tha Helen.

Burimi: unwindadmin.theepochtimes.com
©10gjera.com/a.c./

You may also like...

Leave a Reply