Home TE NDRYSHME Gjesti i veçantë i reperit shqiptar, për 20 vjeçarin qe humbi jeten...

Gjesti i veçantë i reperit shqiptar, për 20 vjeçarin qe humbi jeten ne Velipoje, kerkon te …

521
0

20 vjeçari qe humbi jeten dje ishte rritur jetim dhe jetonte vetëm me nënën në kushte jo të mira ekonomike, ndaj kishte filluar punë, por pa e ditur se ëndrrat e tij do të shuheshin ne diten pare te punes.

Në rrjet ka patur postime të shumta që solidarizoheshin me të riun, por njëri prej tyre ishte më i veçantë.

Reperi nga Kosova Capital T ka ofruar të paguajë të gjitha shpenzimet për ceromonin e percelljes ne banesen “tjeter: te 20 vjeçarit, duke parë gjendjen jo të mirë ekonomike të nënës së tij.

“Unë jam gati t`i kryej të gjitha ritualet nëse ka nevojë vetëm të më shkruaj dikush nga familjarët në mesazhe”, ka komentuar reperi në postimin e blogerit Olti Curri.