Home NDRYSHE Fotot e këtyre tregtarëve që shesin në rrugë me karrocën e tyre...

Fotot e këtyre tregtarëve që shesin në rrugë me karrocën e tyre do t’ju bëjnë të përloteni, sapo të shihni çfarë mbajnë tjetër ata me vete!

107
0

Prindërit gjithmonë përpiqen t’i japin fëmijëve të tyre një jetë të mirë, aq shumë saqë ndonjëherë ata e bëjnë atë deri në pikën ku përfundojnë duke dëmtuar fëmijët e tyre. Disa familje nuk kanë mundesite për ta bërë këtë edhe pse nuk kanë zgjidhje tjetër veçse të punojnë me vështirësi për të siguruar për veten dhe fëmijët e tyre.

Një fotografi e ciftit që shet misër dhe rambutan ka qarkulluar në mediat sociale. Arsyeja për këtë është sepse një klient i rregullt gjeti diçka të fshehur në karrocën e tyre. Dy fëmijët e vegjël të çiftit ishin duke fjetur me zell në karrocën rambutane.

Burri shet misër të pjekur në zgarë ndërsa gruaja shikon mbi rambutët dhe dy fëmijët e tyre. Një foto u mor dhe u ngarkua në faqen e Facebook të quajtur ‘Të gjitha në lidhje me Phillipines’ si tregtarët ishin vendosur në zonën Divisoria, Manila.

Meqenëse nuk kishte asnjeri për t’u kujdesur për fëmijët në shtëpi, çifti ishte i detyruar t’i sillte fëmijët e tyre në treg. Ata uleshin atje për orë të tëra, bënë një shtrat të improvizuar në qerren e tyre për t’i lënë fëmijët e tyre të pushonin ndërsa ata vazhdonin të shisnin misër dhe rambutan.

Dy fëmijët e vegjël flinin në karrocën rambutane, ndërsa prindërit e tyre vazhdonin biznesin

Historia e tyre qarkulloi me shpejtësi në Facebook dhe u bë virale pasi nje përdoruese e Facebook me emrin Shair Joy Mendelez ngarkoi foton në faqe. Ajo vazhdoi të tregonte historinë se si ajo mësoi për gjendjen e familjes.

Ajo ishte rastësisht duke kaluar nëpër treg, kur sytë e saj vajten në shportën e shitësit rambutan. Ajo u afrua për t’u siguruar që ajo që ajo e pa ishte e vërtetë dhe vazhdoi të angazhonte shitësin në bisedë, ku ajo zbuloi situatën e tyre. Mendelez bleu pastaj 5 copa misri të pjekur në zgarë dhe 3 kg rambutane për të ndihmuar në mbështetjen e biznesit të familjes.

Ajo u kërkon banorëve vendas të ndalojnë dhe të mbështesin biznesin gjithashtu. Ata gjithashtu përgëzojnë Mendelez për veprimet e saj.

/©gatuajshendetshem.com
përktheu j.memeli/