Fotoja e lajmërimit qe krijoi habi per te gjithe. Familjarët shpjegojnë arsyen: Nuk është vënë gabim por per

0
1358

Fotoja qe ka cuditur te gjithe dhe qe te gjithe nuk e besojme se eshte e vertete.

Gruaja ne foto ndërroi jetë në moshën 84-vjeçare në Rimini të Italisë, habiti jo pak njerëz me xhestin qe beri dhe ka shkaktuar nje lume me komente.

Familja ajo që zgjodhi foton e gruas së moshuar me gishtin e mesëm të ngritur dhe një buzëqeshje të lezetshme.

Ndersa mbesat e saj thane se: “Ne e zgjodhëm këtë foto, sepse nëna ishte e tillë, ajo nuk mallkoi askënd dhe për asgjë. Një grua e shkëlqyer e lindur në periudhën e gabuar, për shkak se ishte shumë mendjehapur.”

Ata duket se i vendosën këtë foto, nuk dihet nëse ishte amanet i së moshuarës, në shenjë revolte pasi nuk mori nga kjo botë shpërblimin për punën, sjelljen dhe dashurinë e saj për të tjerët.