Fermeri gjen një vezë tre herë më të madhe se ato të zakonshmet, cuditet nga ajo që gjen brenda saj fermeri..

0
854

Nuk kishte ndodhur me pare keshtu kur fermeri shkon te mbledh vezat ne kotecin e pulave gjen nje vez shume te madhe.

Ajo ishte sa tre here sa nje veze normale dhe ai mezi priste ta hapte se cdo kishte brenda nje super veze apo dicka ndryshe.

Ai pasi ka thyer vezën ka parë që brenda saj ndodhej edhe një vezë tjetër.

Ky fenomen i rrallë ka ndodhur në Queensland, SHBA

Veza peshonte plot 176 gramë.Dhe do te mbahet ne rekordet e vezes se nje pule.

2 veze brenda 1 veze.