Home SHENDETI E vërteta rreth tiroideve dhe vajrave esenciale që asnjë mjek endokrinolog nuk...

E vërteta rreth tiroideve dhe vajrave esenciale që asnjë mjek endokrinolog nuk jua ka thënë

99
0

Tiroidja është shumë e rëndësishme për shëndetin tonë të përgjithshëm – ai rregullon metabolizmin tonë dhe kontrollon nivelet e kalciumit në trup, duke prodhuar hormone të rëndësishme gjithashtu. Për të rregulluar funksionin e tij, ju mund të përdorni vajra esenciale pasi ata kanë një sistem të shpërndarjes të ngjashme.

Ka shumë vajra esenciale që mbështesin funksionin e gjëndrave dhe organeve të ndryshme në trup.

Këtu janë vajrat esenciale që mund të rrisin funksionin e tiroides:

Vaj borziloku
Vaj geraniumi
Vaj i mirrës
Vaj i temjanit
Vaj YLANG YLANG
Vaj nga druri i pemëve Santalum

Burimi: Goodmedicaltips
©gatuajshendetshem/a.c./