Nuk do jene me ne parlament/Kush janë 34 deputetët që nuk do jenë më pjesë e Kuvendit?

0
381

Ditën e djeshme KQZ publikoi listën zyrtare të deputetëve të dalë nga zgjedhjet e 25 prillit dhe që do përfaqësojnë popullin për 4 vitet e ardhshme. Por në parlamentin që fillon punën në shtator nuk do jenë më 34 deputetë të PS që nuk ishin pjesë e listave gjatë zgjedhjeve, deputetë që nuk morën dot votat e duhura por edhe deputetë që u ‘dogjën’ nga ndryshimet e bëra në Kodin Zgjedhor. Mes largimeve që të bien në sy janë padyshim ato të Mimi Kodhelit, Pandeli Majos, Fidel Yllit, Eglantina Gjermenit, Vasilika Hysit, Ervin Bushatit, apo Senida Mesit.

1. Adelina Rista 2. Adnor Shameti 3. Alket Hyseni 4. Almira Xhembulla 5. Anastas Angjeli 6. Anduel Xhindi 7. Arben Kamami 8. Bashkim Fino 9. Besnik Baraj 10. Ditmir Bushati 11. Dritan Bici 12. Edlira Bode 13. Edmond Leka 14. Eglantina Gjermeni 15. Elona Hoxha (Gjebrea) 16. Fatmir Velaj 17. Fidel Ylli 18. Ilir Beqaj 19. Mimi Kodheli 20. Musa Ulqini 21. Pandeli Majko 22. Robert Bitri 23. Rolant Xhelilaj 24. Sadi Vorpsi 25. Sadri Abazi 26. Senida Mesi 27. Spartak Braho 28. Vasilika Hysi 29. Vilma Bello 30. Xhevit Bushaj 31. Ervin Bushati 32. Ardit Konomi 33. Ardiana Jaku 34. Artemis Malo