Home TE NDRYSHME Dha shpirt i vetëm në azil/ Kur infermieret rregullojnë dhomën e të...

Dha shpirt i vetëm në azil/ Kur infermieret rregullojnë dhomën e të ndjerit gjejnë një letër që ta prek shpirtin: Kam një amanet për fëmijët

471
0

Mark Filister ishte një i moshuar që ndërroi jetë i vetëm në azil. Gjatë gjithë kohës që ai qëndroi në azil askush nuk shkoi për ta vizituar.

Pasi ai ndërroi jetë infermieret duhet të rregullonin dhomën e tij. Ajo që ato gjetën poshtë dyshekut i ka prekur në zemër .

Ai kishte shkruar një letër për fëmijët e tij që nuk shkuan ta takonin asnjëherë dhe e lanë babanë e tyre ashtu të vetmuar.

Ai kishte shkruar:
Çfarë shihni, infermierë?… Çfarë shihni? Kur më shikon… Çfarë po mendon? Për një plak të habitshem që nuk ka zgjuarsi. Po ju nuk e dini se mua më duket sikur bashkeshortja që nuk jeton më është këtu me mua. Madje edhe fëmijët e mi më duket sikur vijnë më takojnë. Fjalët e mi atë fundit janë, mos i lini prindërit tuaj në azil. U jepni dashuri atye se u shër0het shpirti. Dashuria që të japin infermieret nuk është e njëjtë me atë të fëmijëve. Ky është amaneti im për të gjithë ju.”

Bashkë me këtë letër gjetën edhe një foto ku kishte qenë i ri me gruan e tij dhe të gjithë bi`en dakord ata kanë qenë një çift shumë i bukur.