Home TE NDRYSHME Covid 19, shteti i BE drejt izolimit te vendit duke filluar nga...

Covid 19, shteti i BE drejt izolimit te vendit duke filluar nga dita e Shtune

293
0

Tashme e gjithe evropa po punon per te parandalur nje mbyllje te dyte ku te gjithe shtetet jane duka marrur masa te reja.

Kjo pritej ndaj te gjitha shtetet po punojne per ta parandaluar sa te mundin.

Ndersa kryeministri polak Mateusz Morawieck ka deklaruar synimin e tij për të shtrirë masat e bllokimit në të gjithë vendin në një përpjekje për të frenuar rritjen e rasteve të koronavirusit.

“Unë sugjeroj që e gjithë Polonia të bëhet zona e kuqe nga e Shtuna,” tha kryeministri përpara një takimi të nivelit të lartë të njësisë së krizës që do të duhet të vendosë nëse do të vendosë një izolim.

Nje ide eshte qe qytet me nje numer te madh te infektuarish te mbyllen perkohesisht por kjo ka pasoja ekonomike por le te shpresojme se do te behet me mire.Duhet marre me qetesi dhe me durim por mos haroni pastertin.