Çfarë do të ndodhi nesër tek seriali më i ndjekur/ Të gjithë për të shpëtuar Ejlylin, por Mesude i habit të gjithë

Ferideja gjen nje shenim qe Ejlyli ka lene duke kerkuar ndihme.

Merali i dergon Ejlylit nje mesazh me ane te radios dhe i thote se e ka marre mesazhin e saj per ndihme si edhe shpreson te jete mire.

Nga ana tjeter Zehra e rremben djalin e Kemalit dhe kur ky e kupton me pas, shkon i shoqeruar me policine ne shtepine e Sadullahut.

Zehra i ofron një tjetër bashkëpunim Selenit për të ndarë Songylin nga Gyneji.

Feride dhe vajzat mësojnë vendndodhjen e Mesudes falë ndihmës së Byshrës dhe ajo mezi pret te sherohet qe te shpetoje te bijen.
Kur i tregojne se Ejlyl nuk eshte gjetur vajzat perpiqen te mesojne nga Mesudja se ku mund te jete e bija. Mesudja perpiqet te komunikoje me Feriden me sy por a do mundet ajo te tregoje ku ndodhet Ejlyl?!