Home SHENDETI Çdo grua duhet të marrë një lugë në ditë – shëron dhe...

Çdo grua duhet të marrë një lugë në ditë – shëron dhe rregullon hormonet

98
0

Polen Pishe është një nga dhuratat më të mëdha të natyrës që mban dhe mbron shëndetin e përgjithshëm. Ka një gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore nga ajo, dhe mund të konsumohet për një kohë të pacaktuar.

Mlidhet në pranverë dhe mund të gjendet në dyqanet e ushqimit të shëndetshëm.

Ajo përmban tetë aminoacide dhe proteina, ka shumë vitaminë B në vetvete, si dhe vitaminë D3, e cila rrallëherë haset në barëra.

Është e mirë për detoksifikimin e trupit, fleksibilitetin më të madh të nyjeve, përmirësimin e imunitetit, dhe është gjithashtu një roje kundër gripit dhe ftohjes.

Ajo ka vetitë mbrojtëse të rrezatimit radioaktiv, rrit epshin, metabolizmin dhe ndihmon në dobësimin.

Mund të shtohet në ushqime, kos, qumësht, lëngje etj.

/Përkthim:shendeti.info/