Friday, November 22, 2019

Kam një problem në anën e majtë të testikujve. Venat më janë zgjeruar. Pse...

Përshëndetje doktor. Kam një problem në anën e majtë të testikujve. Venat më janë zgjeruar. Pse ndodh kjo, çfarë më preferoni të bëj. Jam...

Kush janë hormonet seksuale femërore ?

Kush janë hormonet seksuale femërore ? Fillimisht të shpjegojmë ç’janë hormonet. Hormonet janë substanca kimike që rregullojnë qindra funksione të organizmit, nga metabolizmi (insulina), deri...

Ju lutem, më tregoni si mund t’i heq, a ekziston ndonjë krem që mund...

Jam 24 vjeçare dhe më janë paraqitur venat në këmbë përmbi gjunjë, anash. Ato, kanë ngjyrë të kaltër të mbyllët edhe ngjyrë vjollce. Më...
268,651FansLike
13,789FollowersFollow
8,790SubscribersSubscribe

Recent Posts