Bill Gates bën paralajmërimin e fri kshëm: Viti tjetër do të ketë më shumë …

0
401

Ai nga njerezit me te pasur te botes Bill Gates ka bërë një paralajmërimi të mbi numrin e atyre qe humbin jeten vitin e ardhshëm megjithate keto jane hipoteza.

“Edhe vitin që vjen do të ketë hunbje jete por pandemia do të marrë fund dhe ne do te kthemi ne jete normale.

Ndaj duhet te presim deri ne veren tjeter qe te kemi nje jete me te mire.

Lajmi i mirë është se kemi disa vaksina premtuese të cilat mund të autorizohen për përdorim.

Pres që 2-3 prej tyre të funksionojnë”,- tha Gates.

Lidhur me sjelljen e SHBA me vaksinës, Gates deklaron se “SHBA-të janë kontradiktore, pasi për kërkime kanë më shumë para të bëra bashkë, por nuk janë vënë në lëvizje.

Unë shpresoj që kjo administratë apo tjetra që do të vijë, ti kushtojë më shumë kohë prodhimit të vaksinës”.

Por megjithate shpresojme te behet me mire pasi keto jane muajt e fundit te virusit pasi pritet qe ai te humb fuqin per shkak te imunitetit tek te infektuarit.