Berat/Po gërmonin për të hapur themelin, babë e bir gjejnë qypat dhe nuk i besojne se cfare ka brenda

0
2360

Berati eshte qytet antik dhe ne te gjenden vlera si ne toke dhe jashte saj Byrati eshte nje qytet endrrash per ate qe e viziton po keshtu dhe ai qe jeton.

Keshtu ka ndodhur dhe me babain dhe djalin e tij duka hapur themelet e shtepise papritur gjejne 2 qypa te medhenje.

Qypat jane te mbushur dhe ne te ka dhe monedha dhe ata duan te dine se cfare vlere kane keto monedha.

Po ashtu ajo tregon edhe se nuk dinë se çfarë të bëjnë me ato sepse nuk e dinë në kanë vlerë.

Mesazhi i saj derguar ne joq:

Vendosem te shtonim dy dhoma shtëpi,dhe kur babi me vëllain germuan per te hapur themelin,ja se cfare doli. A mund te na thote ndokush cfare mund te jene,a kane vlere apo ti hedhim.’’

Tani duhet nje ekspertize qe te dalloj a kane vlere apo nuk kane vlere monedha te tilla.