Home TE NDRYSHME Bëmë mama të të ngjaj”; Vajza bukuroshe e Inis Gjonit është rritur...

Bëmë mama të të ngjaj”; Vajza bukuroshe e Inis Gjonit është rritur dhe nuk do e besoni sa ngjajnë bashkë

286
0

“MATCHY MATCHY ME MAMIN”, kjo eshte nje mënyre veshjeje që ka zgjedhur gjithmonë Inis Gjoni me vajzën e saj Coco-Antonel.

Kujtojme se edhe kur vajza e saj ka qënë e vogël, fotografitë me veshje të ngjashme dhe në poza të njëjta me të ëmën, kanë qënë gjithnjë të pranishme në rrjetet sociale të Inisit baske me të bijën.

Por tashme ato janë shfaqur në disa fotografi në plazh, të veshura me rrobabanjo me vija dhe në të njëjtin pozicion te dyja. Ngjashmëria mes të dyjave dhe bukuria që i karakterizon eshte teper e dukshme.